Преди около час - на Александър Малинов при ОМВ е забелязана т.синя 146 със споилерче, клубен стикер и регистрация СО @@@@ @@.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес към 15:00ч. се засякох с колега със сива 146-ца, който май отиваше към кръговото, като тъкмо като се разминавахме наби яко клаксона. Номер не видях, че от работа се връщах...Alfa Romeo 156 1,9JTD '00 - настоящата
Alfa Romeo 145 1.4TS '98 - бившата
Opel Vectra 1.8 '97 - другата бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеми днеска бях на отворени прозорци яко хеви метъл и така,заглеждат ме срамежливо от време на време викат той къдравелко го хвана му оскуба къдриците от рошене...видех и една 164 сребриста с яки джанти на Ланчия старовремски петолъчки готини не съм я виждал друг път.Одат ли ми Ланча капачките
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениес чичо НАССЕР си помахахме на моста за летището веднаха се сетих по хюстънската регистрация голем гъзар бате, требе се снимам с нея и аз ги зарибим пичетата.
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеМани заеби, неможеш да караш на отворени прозорци, гаджетата от пешеходните пътеки като спираш по светофарите направо скачат вътре
Само дето HACCP не се чете "насер" а "хасъп"ама въобще не се замислих като се регистрирах аз че може да е толкова двусмислено
п.п. HACCP (английски Hazard Analysis and Critical Control Point)
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеДнес една черна Жулиета с чуждестранен номер се мотаеше из Бизнес Парк София.)
Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Вчера във Велико Търново на центъра-синя 145ца със нарисуван мотор на предния капак,по-късно пред Болярка сива 156 с огромен стикер на клуба номера беше ВТ6042...несъм много сигурен обаче,почти по същото време но от долна страна сива 156са Сажди рейсинг дава много газ преди светофара!155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеВчера във Велико Търново на центъра-синя 145ца със нарисуван мотор на предния капак,по-късно пред Болярка сива 156 с огромен стикер на клуба номера беше ВТ6042...несъм много сигурен обаче,почти по същото време но от долна страна сива 156са Сажди рейсинг дава много газ преди светофара!ВТ6042 е тази , но май не е форумна http://www.mobile.bg/11313245670085906 . А Сажди рейсинга е бил Жоро Сканиата
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеМ дааааааа тая бабка е на батьоОдат ли ми Ланча капачките
Comment
-
вчера на Раднево се разминах с черна 155 с заден спойлер мъжа от вътре ме загледа при размианване,тая нощ 4 часа на Кръстьо Сарафов разтоварвах багаж и една 159 комби ксенон тъмни стъкла нещо май СА 85 2 ма човека вътре им праивх място да минат хората ми махнаха за чао,на Цариградско после се загледах мина покрай мене ВТ 145 ца сребриста с клубен стикер от зад пуснах аварийните и им махах за поздрав.
Comment
-
Днес много фафли много нещо,1-во в обеля и връбница май беше колегата leketo с кораба,после в мола на Царигрдско имаше няколко алфи.А към 18 по Цариградско посока центъра карахме с колеги с 3 156 едната комби и една 147 жтд.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
3915РХ или нищо от сорта сива 156-ца....бацка, така като ни предреждаш хубаво, да ти кажа, че както бях със служебната, ако аз бях до тебе, така щях да те насеча, че щеше да получиш една страшна бяла черта от-до и никога нямаше да завиеш надолу....да си знаеш, че и такива луди се движим по пътя....
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
В петък в квартал Редута до Макгахан мина една много лачена червена 145-ца с клубен стикер на някой от форума ли е?Видях го,че се позагледа в моята кола! И днес май засякох колегата Ladjov зад 2-ри блок на ТУ присветнах му,но не съм сигурен че беше неговата 156 цаАлфа Ромео 145 1.4ТС
Comment
-
днес в берковица 156 кросвагон с номер С 48..... колата изглежда много добре 2 пъти е засичах в берковици
супер е колицатаAlfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
Първоначално публикувано от marto92 Покажи съобщениеВ петък в квартал Редута до Макгахан мина една много лачена червена 145-ца с клубен стикер на някой от форума ли е?Видях го,че се позагледа в моята кола! И днес май засякох колегата Ladjov зад 2-ри блок на ТУ присветнах му,но не съм сигурен че беше неговата 156 цаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
Comment